Usluge

Pranje veša i ostale tekstilne galanterije možete zakazati pozivom ili mailom. Perionica veša Pčelica će zakazati svoj dolazak na preuzimanje, izvršiti pranje veša i tekstilne galanterije, kao i ostale naručene usluge i veš će vam biti vraćen na adresu.

Usluga preuzimanja i dovoženja veša za pranje je besplatna.

Upakujte sve vaše stvari u torbu za pranje veša (plastične kese se takođe mogu koristiti). Ako imate stvari koje su delikatne i sa kojima se mora postupati na određen način, upakujte ih u posebnu kesu ili torbu sa uputstvima i mi ćemo se pobrinuti da se sa njima postupa sa posebnom pažnjom.

Sve mašine za pranje i sušenje se čiste i dezinfikuju između pranja veša za različite klijente.


Perionica Pčelica nikada neće mešati veš različitih klijenata u toku pranja.

Perionica veša Novi Beograd - Pranje veša u perionici Pčelica

Pranje veša i tekstilne galanterije za pravna lica

Pranje veša i tekstilne galanterije za pravna lica u Perionici veša Pčelica na Novom Beogradu, osnovna je delatnost u kojoj leži šansa za razvoj firme. Perionica veša Pčelica je prepoznala da korišćenjem usluge pranja veša i ostale tekstilne galanterije korisnik koji je pravno lice time može da uštedi svoje vreme i novac, sačuva mašine, bolje iskoristi prostor vešeraja, prekvalifikuje postojeće radnike, smanji potrošnju električne energije, ne razmišlja o nabavci hemijskih sredstava.

Perionica veša Pčelica nudi i posebne pogodnosti za:

Pranje veša za fizička lica

Pranje veša za fizička lica, iako manje zastupljena usluga u delatnosti Perionice veša Pčelica na Novom Beogradu, ipak ima veoma veliki značaj jer omogućava brzinu, kvalitet i veoma pristupačnu cenu za sve one koji žele da ili izbegnu pranje veša ili za to trenutno nemaju mogućnosti i vremena.

Pranje veša u Perionici veša Pčelica se radi kvalitetnim deterdžentima i prema odgovarajućim uslovima u zavisnosti od vrste veša ili tekstilne galanterije. Perionica veša Pčelica će svakako izvršiti najkvalitetniju uslugu pranja veša za sve svoje klijente, bez obzira da li se radi o većoj ili manjoj količini veša.

Ostale usluge perionice veša Pčelica

Pored usluge pranja veša i tekstilne galanterije za pravna i fizička lica, Perionica veša Pčelica na Novom Beogradu pruža i usluge sušenja, peglanja i slaganja veša i tekstilne galanterije.

Cenovnik pranja veša i tekstilne galanterije možete pogledati na stranici Cene pranja veša i tekstilne galanterije...


USLUGE
 • Perionica za domove za stare

  Pranje veša i posteljina za domove za stara lica - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje posteljine, stoljnjaka, salveta i druge tekstilne galanterije za domove za stare i pranje veša korisnika domova za stare...

 • Perionica za hostele i apartmane

  Pranje posteljina za hostele i apartmane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje, sušenje i peglanje posteljina, zavesa, prekrivača, peškira, ćebadi, jorgana i sve ostale tekstilne galenterije za hostele i apartmane...

 • Perionica za restorane

  Pranje stoljnjaka, salveta, navlaka za restorane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje stoljnjaka, zavesa, krpa, kecelja, salveta, navlaka za stolice za restorane i kafane, brzo, kvalitetno i po veoma pristupačnoj ceni...

 • Pranje veša za fizička lica

  Pranje veša za fizička lica Novi Beograd - Perionica Pčelica

  Pranje veša za fizička lica je posebna usluga perionice veša Pčelica na Novom Beogradu koja kao osnovni cilj poslovnog uspeha ima maksimalno zadovoljstvo klijenata.