Pranje veša za fizička lica

Pranje veša za fizička lica, kao usluga predstavlja pogodan i pristupačan način da opran, ispeglan i složen veš dobijete nazad za kratko vreme i bez naprezanja. Za razliku od pranja veša u kućnim uslovima, pranje veša se u Perionici veša Pčelica vrši u industrijskim mašinama sa deterđžentima vrhunskog kvaliteta. Pranje veša je bolje, brže, a uz uslugu peglanja i slaganja veša nećete morati ni da razmišljate o bilo čemu.

Perionica veša Pčelica trenutno, kao stalne klijente, ima ljude iz skoro svih oblasti društva, profesionalce, studente, vlasnike preduzeća, radnike, starije osobe i dr., koji korišćenjem usluga pranja , peglanja i slaganja veša štede vreme i ne razmišljaju o pranju kao skoro svakodnevnoj obavezi.

Pranje veša Novi Beograd - Perionica veša Pčelica

Pranje veša za fizička lica počinje preuzimanjem vašeg nerazvrstanog prljavog veša. Radnici perionice veša Pčelica će identifikovati potrebe pranja za svaki komad veša i razdvojiti ih po boji, temperaturi pranja i stepenu zaprljanosti. Veš se pere u industrijskim mašinama visoko-kvalitetnim deterdžentom i drugim sredstvima po potrebi. Veš se nakon pranja lagano suši i pažljivo pakuje.

U slučaju potrebe, perionica veša Pčelica u ponudi ima i uslugu peglanja veša.

Pranje i peglanje veša Novi Beograd

Od ostalih usluga u okviru pranja veša za fizička lica Perionica veša Pčelica može izvršiti i pranje zavesa, ćebadi, jorgana, vreća za spavanje, posteljine, stoljnjaka i sl.

Ako biste mogli da izračunate u novcu sav rad i troškove pranja veša kod kuće, uključujući i servisiranje mašine, deterdžente i ostala sredstva, verovatno biste došli do zaključka da je pranje veša u perionici veoma isplativo.

Nema potrebe kupovati deterdžente i ostala sredstva, kupovati ili popravljati mašinu za veš.

Cena pranja veša za fizička lica je rikazana po kategorijama na stranici Cenovnik pranja veša za fizička lica.


USLUGE
 • Perionica za domove za stare

  Pranje veša i posteljina za domove za stara lica - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje posteljine, stoljnjaka, salveta i druge tekstilne galanterije za domove za stare i pranje veša korisnika domova za stare...

 • Perionica za hostele i apartmane

  Pranje posteljina za hostele i apartmane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje, sušenje i peglanje posteljina, zavesa, prekrivača, peškira, ćebadi, jorgana i sve ostale tekstilne galenterije za hostele i apartmane...

 • Perionica za restorane

  Pranje stoljnjaka, salveta, navlaka za restorane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje stoljnjaka, zavesa, krpa, kecelja, salveta, navlaka za stolice za restorane i kafane, brzo, kvalitetno i po veoma pristupačnoj ceni...

 • Pranje veša za fizička lica

  Pranje veša za fizička lica Novi Beograd - Perionica Pčelica

  Pranje veša za fizička lica je posebna usluga perionice veša Pčelica na Novom Beogradu koja kao osnovni cilj poslovnog uspeha ima maksimalno zadovoljstvo klijenata.