Perionica za restorane

Pranje stoljnjaka, krpa i uniformi za restorane u Perionici veša Pčelica je usluga prve klase koju koristi veliki broj naših klijenata. Svaki restoran ima svoje specifičnosti, pa Perionica veša Pčelica pokušava da udovolji svakom zahtevu.

Poznato je da osoblje restorana radi naporno svakog dana da svojim gostima obezbedi čist i udoban ambijent, ali se nezgode sa hranom i pićem dešavaju često i fleke ostaju na stoljnjacima, salvetama i uniformi. Perionica veša Pčelica ima rešenje za sve. Uklanjanje fleka i pranje restoranske tekstilne galanterije je veoma efikasno i brzo, a prevoz od i do restorana je besplatan.

Pranje stoljnjaka i uniformi za restorane - Perionica veša Novi Beograd

Perionica veša Pčelica takođe razume i posvećenost čistoći i higijeni i sa ponosom možemo naglasiti stoprocentno zadovoljstvo klijenata. Pažljivim razvrstavanjem tekstilne galanterije restorana, korišćenjem najkvalitetnijih sredstava za uklanjanje fleka i pranje, obezbeđuje se i maksimalan nivo kvaliteta i beline.

Od usluga pranja za restorane možemo posebno izdvojiti:

 • Pranje stoljnjaka i uklanjanje fleka
 • Pranje uniformi osoblja restorana
 • Peglanje i pakovanje stojnjaka, krpa i uniformi

Ako ste zainteresovani za naše usluge pranja tekstilne galanterije za restorane, pozovite nas odmah i zakažite termin za preuzimanje i pranje.


USLUGE
 • Perionica za domove za stare

  Pranje veša i posteljina za domove za stara lica - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje posteljine, stoljnjaka, salveta i druge tekstilne galanterije za domove za stare i pranje veša korisnika domova za stare...

 • Perionica za hostele i apartmane

  Pranje posteljina za hostele i apartmane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje, sušenje i peglanje posteljina, zavesa, prekrivača, peškira, ćebadi, jorgana i sve ostale tekstilne galenterije za hostele i apartmane...

 • Perionica za restorane

  Pranje stoljnjaka, salveta, navlaka za restorane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje stoljnjaka, zavesa, krpa, kecelja, salveta, navlaka za stolice za restorane i kafane, brzo, kvalitetno i po veoma pristupačnoj ceni...

 • Pranje veša za fizička lica

  Pranje veša za fizička lica Novi Beograd - Perionica Pčelica

  Pranje veša za fizička lica je posebna usluga perionice veša Pčelica na Novom Beogradu koja kao osnovni cilj poslovnog uspeha ima maksimalno zadovoljstvo klijenata.