Perionica za hostele i apartmane

Pranje posteljine, zavesa i ostale tekstilne galanterije za hostele i apartmane spada u usluge koje Perionica veša Pčelica pruža pravnim, ali i fizičkim licima. Otvaranjem naše zemlje prema svetu u Beograd se svakodnevno sliva sve veći broj turista, koji koriste usluge hostela i apartmana. Zbog ove činjenice, pranje posteljina i ostale tekstilne galanterije za objekte koji pružaju smeštaj se kao usluga povećalo nekoliko puta u odnosu na ranije.

Pranje posteljine i sl. za apartmane, odnosno fizička lica koja svoje smeštajne kapacitete iznajmljuju, uglavnom predstavlja poteškoću, kako zbog brzine, tako i zbog kapaciteta koje fizička lica imaju u ovom pogledu. Perionica veša Pčelica nudi brzinu, kvalitet, pažnju i besplatan prevoz u sklopu usluge pranja posteljine i sl. za apartmane i hostele.

Pranje posteljina za hostel i apartman - Perionica veša Novi Beograd

Prednosti korišćenja perionice veša za hostele i apartmane

Osnovna prednost pranja posteljine i ostale tekstilne galanterije za vlasnike apartmana i hostela je to što će po veoma prihvatljivoj ceni uvek imati oslonac u Perionici veša Pčelica. Profesionalnost, kvalitet rada i sredstava koja se koriste za pranje posteljina i ostalog za hostele i apatmane je na najvišem nivou u cilju maksimalnog zadovoljstva klijenata.

Druga, ali ne manje značajna prednost može biti i smanjenje radne snage i prostora za vešeraj, čime se troškovi mogu smanjiti, a profit povećati. Perionica veša Pčelica je tu da Vam uštedi vreme i novac i po veoma pristupačnim cenama izvrši usluge:

 • Pranje, sušenje i peglanje posteljina
 • Pranje, sušenje i peglanje zavesa
 • Pranje, sušenje i peglanje prekrivača, peškira, ćebadi, jorgana
 • Pranje, sušenje i peglanje ostale tekstilne galenterije koja se koristi u Vašim objektima.

USLUGE
 • Perionica za domove za stare

  Pranje veša i posteljina za domove za stara lica - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje posteljine, stoljnjaka, salveta i druge tekstilne galanterije za domove za stare i pranje veša korisnika domova za stare...

 • Perionica za hostele i apartmane

  Pranje posteljina za hostele i apartmane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje, sušenje i peglanje posteljina, zavesa, prekrivača, peškira, ćebadi, jorgana i sve ostale tekstilne galenterije za hostele i apartmane...

 • Perionica za restorane

  Pranje stoljnjaka, salveta, navlaka za restorane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje stoljnjaka, zavesa, krpa, kecelja, salveta, navlaka za stolice za restorane i kafane, brzo, kvalitetno i po veoma pristupačnoj ceni...

 • Pranje veša za fizička lica

  Pranje veša za fizička lica Novi Beograd - Perionica Pčelica

  Pranje veša za fizička lica je posebna usluga perionice veša Pčelica na Novom Beogradu koja kao osnovni cilj poslovnog uspeha ima maksimalno zadovoljstvo klijenata.