O nama

Perionica veša Pčelica 2016 doo osnovana je 2016. godine kao mala porodična firma koja se bavi uslužnim pranjem i peglanjem veša za pravna i fizička lica. Kao mlada firma postavili smo sebi kao ciljeve visok profesionalizam, vrhunsku uslugu i zadovoljstvo korisnika naših usluga.

Perionica veša Pčelica za prevashodni cilj svog poslovnog uspeha izabrala je put zadovoljstva korisnika. Smatramo da samo tako možemo uspešno razviti firmu, pridobiti klijente i njihovo poverenje i na naše veliko zadovoljstvo pružiti im kvalitetnu uslugu.

Zadovoljiti zahteve klijenta znači biti profesionalan u svom poslu, kvalitetno obavljati uslugu, ispoštovati rokove, koristiti kvalitetna hemijska sredstva za pranje odeće, uskladiti cenu usluge koja mora biti pristupačna svakom korisniku.

Tim Perionice Pčelica svakodnevno se trudi da ispuni sve zahteve i svakom klijentu izvrši uslugu pranja veša i tekstilne galanterije na najbolji mogući način. Vrednim radom i trudom iz dana u dan Perionica veša Pčelica na Novom Beogradu nadograđuje svoja znanja i umeća, želeći time da svakom klijentu pruži što kvalitetniju uslugu. Vodeći se motom da je zadovoljan klijent, dobar klijent, naši napori će biti usmereni u tom pravcu.

Pranje veša za pravna i fizička lica Beograd

Pored standardnih usluga pranja, sušenja i peglanja veša, posteljina, čebadi, jastuka i ostalog tekstila, za naše korisnike omogućili smo parcijalno korišćenje usluga.

Ukoliko želite da u zimskom periodu samo sušite veš bez pranja i peglanja, Perionica veša Pčelica će se potruditi da Vaš zahtev bude ispunjen u što kraćem roku.

Ukoliko Vam je potrebno samo vikend peglanje, jer želite da svoj vikend iskoristite na mnogo bolji način, a da Vaše stvari budu spremne za ponedeljak, potrebno je da veš dostavite do naših prostorija i prepustite se vikend uživanjima.

Kao što možete da zaključite Perionica veša Pčelica tu zbog Vas i stoji Vam na usluzi, spremna da Vam izađe u susret koliko god je to moguće.

Zato nam ukažite svoje poverenje i budite naši klijenti.

TIM PERIONICE VEŠA PČELICA


USLUGE
 • Perionica za domove za stare

  Pranje veša i posteljina za domove za stara lica - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje posteljine, stoljnjaka, salveta i druge tekstilne galanterije za domove za stare i pranje veša korisnika domova za stare...

 • Perionica za hostele i apartmane

  Pranje posteljina za hostele i apartmane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje, sušenje i peglanje posteljina, zavesa, prekrivača, peškira, ćebadi, jorgana i sve ostale tekstilne galenterije za hostele i apartmane...

 • Perionica za restorane

  Pranje stoljnjaka, salveta, navlaka za restorane - Perionica veša Novi Beograd

  Pranje stoljnjaka, zavesa, krpa, kecelja, salveta, navlaka za stolice za restorane i kafane, brzo, kvalitetno i po veoma pristupačnoj ceni...

 • Pranje veša za fizička lica

  Pranje veša za fizička lica Novi Beograd - Perionica Pčelica

  Pranje veša za fizička lica je posebna usluga perionice veša Pčelica na Novom Beogradu koja kao osnovni cilj poslovnog uspeha ima maksimalno zadovoljstvo klijenata.